Iconomi logo transparant png

Slapend geld verdienen met Crypto

Iconomi best performers 2020 2021 Knepala Diversitas GoldHorn Crypto Venture
Iconomi best performers 2020 2021 Knepala Diversitas GoldHorn Crypto Venture Liesco Crypto Knowledge Pool
Iconomi returns

ALVORENS JE BEGINT

Deze gids is bedoeld voor jou over hoe je Iconomi leert te gebruiken en hoe je gemakkelijk winst kan maken door zo min mogelijk te doen. Het is niet gemaakt om je in een val te lokken en je geld te stelen. Wij zullen NOOIT om je geld of andere gegevens vragen. Hou dit in je achterhoofd wanneer iemand mogelijks contact met je opneemt onder onze naam.

Op dit moment van schrijven (maart 2021) bevinden we ons nog in een vroege tot middenfase van een trending bull-market. Het betekent dat in deze huidige fase de percentages veel gemakkelijker omhoog zullen gaan dan in een neerwaartse fase.

Nu, je kan gewoon Bitcoin of één van de overige 1.000 cryptocurrencies kopen die beschikbaar zijn op de vele handelsplatforms en deze gewoon bewaren zoals elk ander aandeel. En ja, HODL je weg naar de toekomst is zeer winstgevend, maar het kost je tijd.

 

Er zijn momenten dat een specifieke munt maandenlang blijft consolideren en gedurende die tijd geen percentages meer wint. In simpele woorden: een munt kan gemakkelijk +20% stijgen, maar ook 5% dalen voordat hij je nog eens +10% wint. De meest winstgevende manier om geld te verdienen is dus nog steeds door actief te handelen.

 

Niet iedereen heeft de tijd, energie of interesse om een ​​goede marktanalyse uit te voeren. Om nog maar te zwijgen over de psychologie en discipline die je eerst onder de knie moet hebben voordat je echt behoorlijke winst gaat maken.

 

Dat is waar het Iconomi handels platform tot de redding komt.

Wat is Iconomi?

Iconomi is een digitaal activa platform waarmee gebruikers cryptocurrencies kunnen verhandelen of strategieën van actieve handelaren kunnen volgen.

 

De reden waarom Iconomi een populaire tool is voor nieuwkomers, is dat professionele traders hun weg naar het platform hebben gevonden en nu actief in jouw plaats kunnen handelen door een prestatievergoeding te vragen. Deze vergoeding is enkel gebaseerd op de winst die de handelaar voor je maakt, niet op je initieel kapitaal. (We leggen dit later verder uit)

 
 

Een andere leuke functie is, dat in tegenstelling tot andere handelsplatforms, de minimum instap voor copy-trading slechts 10€ is. Dit geeft je dus een comfortabel voordeel om veilig in de crypto wereld te stappen voordat je meer geld stort.

HOE STARTEN?

1

Creëer een account

Registreer door te klikken op de knop of op onderstaande link

https://www.iconomi.com/register?ref=zFxOj

Hier zal je even de basis stappen moeten doorlopen.

Dan zal je eerst een Tier 1 verificatie moeten doen. Dit is noodzakelijk om geld te kunnen storten/opnemen op het platform. Alle handelsplatforms vereisen vandaag de dag deze (vervelende) stap. Deze extra laag van beveiliging bevestigt ook dat ze een gecertificeerd platform zijn door de overheid.

 

Je hebt de volgende bewijsstukken nodig:

  • Foto of een scan van je Rijbewijs, identiteitskaart of paspoort
  • Duidelijke foto van je gezicht
  • Foto of een scan van een recente factuur/leverbon waar je naam en adres op zichtbaar is
 

Je zal een tijd moeten wachten op de verificatie alvorens je de volgende stappen effectief kunt uitvoeren.

Iconomi complete tier verification

2

Geld storten

Om geld te verdienen zal je eerst geld moeten investeren.

Je kan verschillende vormen van stortingen kiezen:

 

  • Ouderwetse bankoverschrijving (simpelste manier)
  • Crypto kopen op andere handelsplatformen en achteraf verzenden naar Iconomi. (Onderaan de website vind je enkele voorbeelden)
  • Cadeaubonnen

Bankoverschrijving

Voer het gewenst bedrag in het vak in en klik op Continue.
We adviseren een minimum van € 12 -15, omdat je bij het beleggen een klein percentage aan kosten verliest.
Iconomi choose amount

Op de volgende pagina vindt u de gegevens die u nodig heeft voor uw bankoverschrijving.

Een bankoverschrijving duurt gemiddeld 2 dagen tot 2 weken.

Aangezien je een internationale overboeking uitvoert, is het mogelijk dat je voor dit soort betalingen de instellingen op je bankrekening moet aanpassen.

Iconomi banktransfer deposit

Crypto overschrijving

Als je al een van de volgende activa heeft of gekocht heeft, kan je ervoor kiezen om deze over te dragen naar het Iconomi-platform

 

  • Bitcoin (BTC)
  • Ethereum (ETH)
  • USD Coin (USDC)
  • Tether (USDT)
Iconomi crypto transfer

U moet de crypto van de geselecteerde munt naar het adres sturen dat u op de volgende pagina heeft gekregen.

Waarschuwing! Controleer het adres twee keer voordat je crypto verzendt. Als je naar het verkeerde adres verzend, is de kans klein dat je het nooit meer terug zult zien.

Iconomi send crypto to bitcoin address

Cadeaubonnen

We delen regelmatig cadeaubonnen uit ter waarde van 12.5€ om nieuwe mensen te verwelkomen in de crypto wereld. Kijk hieronder of deze beschikbaar zijn of neem direct contact met ons op zodat we je op de wachtlijst kunnen plaatsen.

(Om aan de vereisten voor een gratis cadeaubon te voldoen, moet u een account registreren met behulp van onze verwijzingslink, zodat we de identiteit kunnen controleren)

Iconomi free gift card

We hebben nog 6 cadeaubonnen.

Wie het eerst komt, het eerst maalt. Neem contact op!

3

Volg een strategie

Dit is waar de ware kracht van Iconomi ligt. Managers van Crypto Strategies kunnen geld verdienen met hun kennis door rendement te genereren voor volgers (investeerders). Op hun beurt worden ze dan beloond met een prestatievergoeding voor hun vaardigheden (dit is enkel op de winst die ze voor u maken). Hoewel volgers (investeerders) er zeker van kunnen zijn dat wanneer de markt daalt en de Crypto-strategie niet goed presteert, ze de kosten ook worden bespaard.


Je kan op elk moment kopen en verkopen. De strategiemanager zal nooit je geld bezitten. Ze kunnen enkel de percentages van de activa die ze in de strategie hebben gekozen, verschuiven.

Hier kan je door de vele strategieën bladeren en inzicht krijgen in hoe goed de geselecteerde strategie presteert...

Iconomi Crypto strategies

... en klikken op één van de vele strategieën die beschikbaar zijn voor je.

Iconomi best performers 2020 2021 Knepala Diversitas GoldHorn Crypto Venture Liesco Crypto Knowledge Pool

We raden je echt aan om te klikken op 'View all

Iconomi view all strategies

Klik op ‘Crypto Strategies

Iconomi show crypto strategies

Klik opShow returns

Iconomi show returns

Sorteer op '3M (3 Months)

Iconomi show returns

Klik op een strategie waar je je aangenaam bij voelt

Wanneer je op een strategie heeft geklikt, kom je in het dashboard van deze specifieke strategie.

Je ziet hier ook een prestatiegrafiek in detail.

Knepala strategy on Iconomi with the proper strategy performance

Klik opAdd funds' om te kopen

Nota: als je wilt verkopen, werken de volgende stappen op dezelfde manier.

Knepala strategy on Iconomi

Kies de eenheid dat je wilt toevoegen

Knepala choose asset on Iconomi

Voer het bedrag in dat u wilt toevoegen en klik op ‘Preview

Knepala add funds on Iconomi

Klik opPlace orderom de strategie te volgen

Knepala place order on Iconomi

WAT NU?

Als u meer hulp nodig hebt, kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via een van de vele contactmogelijkheden en wij zullen u zo snel mogelijk contacteren. U kunt ons vinden in de footer van de website. Wij helpen u graag met al uw vragen. Of het nu is dat u moeite heeft om deze gids te begrijpen of dat u een goed moment wilt vinden om in te stappen. Aarzel niet!

Tips om je een extra voorsprong te geven

Ons advies is om uw investering ten minste een paar maanden niet aan te raken. U zou kunnen instappen op een slecht moment waar de markt aan het consolideren is voor een volgende beweging. Dit kan enkele dagen tot weken duren. Maar als het beweegt, beweegt het hard en snel.

Het beste moment is om in de markt te stappen op een dip. Als u niet zeker bent, raden wij u aan uw geld over meerdere dagen/weken te spreiden.

Dit is een algemene gouden investeringsregel. Ga niet all in als je persoonlijke leven het zich niet kan veroorloven om geld te verliezen op dit moment. Ook een goede nachtrust is even belangrijk om te winnen, je wil niet te veel gestresseerd zijn.

De markt zal vele correcties ondergaan alvorens de top te bereiken. Als u de markt te slim af wilt zijn, moet u de hele tijd actief zijn. De handelaren op Iconomi weten wat ze doen en focussen zich op geld verdienen in plaats van geld verliezen.

Deze strategie managers zullen het werk voor u doen. Zelfs als de markt naar de negatieve kant omslaat, zullen ze met een plan komen. Oh, en ga ook niet elke 5 minuten uw portefeuille controleren, anders maakt u uzelf gek. Ga een boek lezen, een film kijken, een spelletje spelen of een wandeling maken.

Weblinks voor de gevorderden

Als je denkt dat je er klaar voor bent en zelf de touwtjes in handen wilt hebben, kunnen wij je enkele goede platformen en websites voorstellen.

Binance Exchange

binance logo

Bitvavo Exchange

bitvavo logo

Bitsgap Bot

bitsgap logo

Tradingview

tradingview logo